Infolegal.ro

Contact

Contact InfoLegalDaca doriti sa aflati mai multe informatii pe o anumita tema juridica sau va intereseaza solutionarea unui caz aparte ori o detaliere a unuia dintre subiectele deja prezente pe site-ul nostru, va rugam sa ne trimiteti un mesaj cu informatiile si sugestiile dumneavoastra la adresa editor[at]infolegal.ro

Atentie! Informatiile de pe acest site nu constituie asistenta juridica in sensul celei prevazute in Legea 514/2003 privind organizarea si exercitarea profesiei de consilier juridic si nici in al celei prevazute de Legea nr. 51/1995 privind organizarea si exercitarea profesiei de avocat, completata de Statutul profesiei de avocat. Va recomandam ca, pentru siguranta informatiilor sa consultati in problemele pe care le aveti, un avocat, consilier juridic sau notar.

Declinarea responsabilitatii

Infolegal.ro este un site de informatii juridice, o parte dintre materialele prezentate in site reprezentand o revista a presei juridice din mass-media romaneasca. Puteti face diferenta intre articolele proprii ale echipei editoriale Infolegal.ro si cele preluate, prin consultarea sursei informatiei.

Infolegal.ro isi declina orice responsabilitate pentru continutul acestor articole si nu poate fi trasa la raspundere civila sau penala pentru articolele care au o sursa externa.

Parteneri
Baroul Dolj
Baroul Olt
Baroul Maramures
Baroul Suceava