Infolegal.ro

Politica de confidentialitate

Confidentialitatea este un aspect important pentru noi, de aceea facem tot posibilul sa o pastram.

Infolegal.ro este un proiect independent, creat de oameni ca si dumneavoastra care considera intimitatea un bun de pret al vietii de zi cu zi. Incercam, prin serviciile Infolegal.ro, sa va oferim in fiecare zi informatii personalizate, cat mai interesante si mai utile in activitatea dumneavoastra.

Pentru a atinge acest scop, uneori, in timpul vizitelor pe site-ul nostru, colectam, in mod automat, anumite informatii care va diferentiaza dintre miile de vizitatori care ajung zilnic pe infolegal.ro Nu divulgam niciodata, sub niciun pretext, aceste informatii, cu exceptia cazurilor prevazute in prezenta Politica de Confidentialitate.

Acest document va arata care sunt practicile noastre de confidentialitate, ce tipuri de informatii colectam si in ce situatii, modul in care protejam informatiile si modalitatile prin care puteti solicita modificarea sau corectarea datelor pe care le stocam in legatura cu persoana dumneavoastra.

Scopul prelucrarii datelor

Infolegal.ro sau terte parti colaboratoare ale Infolegal.ro prelucreaza datele cu caracter personal stranse prin intermediul formularelor din site, in scopul furnizarii unor servicii cat mai personalizate pentru utilizatorii site-ului.

Datele care nu pot fi personalizate sunt stranse in vederea realizarii unor statistici despre serviciile furnizate de Infolegal.ro, despre calitatea acestora si pentru a obtine o imagine de ansamblu asupra utilizatorilor site-ului. Atunci cand utilizatorii inregistrati ai site-ului si-au exprimat expres acceptul, datele personale pot fi folosite de catre Infolegal.ro si in scopuri comerciale sau pentru promovarea propriilor servicii ale Infolegal.ro sau a serviciilor si produselor tertilor colaboratori.

In toate cazurile prevazute de lege, Infolegal.ro va folosi informatiile cu caracter personal pentru prevenirea si identificarea fraudelor, precum si in alte scopuri legitime.

Colectarea, inregistrarea, organizarea si stocarea datelor

Orice date cu caracter personal colectate de Infolegal.ro vor fi inregistrate, stocate si organizate pe servere protejate, unde este gazduit si site-ul propriu-zis, precum si pe orice alte suporturi care permit astfel de operatiuni.

Date stocate de terte persoane

Infolegal.ro utilizeaza companii de publicitate terte pentru a difuza anunturi cand vizitati site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informatiile (excluzand numele, adresa, adresa e-mail sau numarul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri si servicii care v-ar putea interesa. Daca doriti informatii suplimentare despre aceste practici si pentru a cunoaste optiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informatii de catre aceste companii, faceti clic aici .

Modificarea datelor cu caracter personal si adaptarea lor

Ori de cate ori este necesar, datele colectate de catre Infolegal.ro vor fi modificate ori adaptate pentru a le aduce in forma necesara pentru realizarea scopurilor prezentate mai sus. Adaptarea sau modificarea vor fi efectuate si pentru corectarea eventualelor erori intervenite in completarea, colectarea, inregistrarea, stocarea, adaptarea sau orice alta operatiune realizata asupra acestor date. Datele cu caracter personal colectate de catre terti, numai atunci cand exista acordul Infolegal.ro, se supun acelorasi reguli.

Extragerea si consultarea datelor

Infolegal.ro si/sau colaboratorii sai, pot extrage si consulta datele cu caracter personal colectate din site.

Alte operatiuni asupra datelor

Infolegal.ro, precum si colaboratorii sai, cu acordul expres al Infolegal.ro, pot efectua si alte operatii asupra datelor, cum sunt alaturarea, combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea datelor.

Ce drepturi au utilizatorii site-ului?

Drepturile persoanelor care utilizeaza serviciile Infolegal.ro si care sunt rugate sa divulge date cu caracter personal pentru a putea accesa anumite servicii, sunt prevazute in Legea nr.677/2001 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Astfel, utilizatorii au urmatoarele drepturi:
· dreptul la informare
· dreptul la acces la date
· dreptul de interventie
· dreptul de opozitie
· dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
· dreptul de a se adresa justitiei
· dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere

Ori de cate ori un utilizator doreste sa isi exercite unul sau mai multe din drepturile enumerate mai sus, el este rugat sa intocmeasca o cerere scrisa, in format electronic pe care o va expedia pe adresa de e-mail confidentialitate[at]infolegal.ro , selectand pentru mesajul trimis optiunea “Confirmare primire” (“Read receipt”). Modificarile solicitate vor fi solutionate, in ordinea primirii lor, intr-un termen rezonabil de cel mult 5 zile lucratoare de la data receptionarii de catre Infolegal.ro a cererii scrise a utilizatorului.

Modificarea Politicii de Confidentialitate

Infolegal.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment Politica de Confidentialitate a site-ului, fara o notificare prealabila a utilizatorului, noua versiune urmand sa intre in vigoare la data publicarii ei pe site.

Cu toate acestea, atunci cand va aduce modificari esentiale prezentei politici, Infolegal.ro va incerca sa le evidentieze grafic sau prin alte mijloace posibile in mediul electronic (acestea inlcuzand si serviciul de Newsletter).

Este insa obligatia utilizatorului de a verifica periodic Politica de Confidentialitate si a se asigura ca nu contravine propriilor sale interese. Daca se constata o astfel de situatie, utilizatorul este rugat sa inceteze de indata folosirea site-ului.

Aceasta Politica de Confidentialitate este valabila incepand cu data de 07.04.2009

Nu se pot adauga comentarii.

Parteneri
Baroul Dolj
Baroul Olt
Baroul Maramures
Baroul Suceava